Rambut asli topeng

Bagaimana kau menyediakan sebuah topeng di rumah yang akan memberi rambut anda Bersinar, kelenturan dan kesihatan?

Rambut asli topeng digunakan pada kering atau rambut yang basah, membuat mereka segera sebelum gunakan, yang segar, apa yang kekal, dan tidak disimpan, karena mereka memecahkan. Untuk lebih baik permohonan anda omislite berus, seperti yang anda perlu potong rambut sebelum pewarna rambut anda, untuk kesan yang lebih baik, bagaimanapun, antara topeng balut rambut anda dalam handuk atau plastik foil, yang dapat digantikan dengan berselaput topi. Apa mask meninggalkan pada waktu dari suku setengah jam, paling topeng harus bilas dengan lembut syampu, yang mungkin diikuti oleh tetap dingin.

Antara bahan yang paling popular di produk rambut asli, seperti yang ia berfungsi berkhasiat dan pelembab dan oleh itu menyuburkan kulit kepala, terutama ketika ia lembut dan jengkel. Di samping itu, sambil memberikan Bersinar. Kau boleh tambah juga rambut yang lain maskam. Topeng: campuran tiga enam sudu madu dengan satu atau dua zhlikamami jojobinega minyak, memohon untuk rambut dan bilas dengan air panas. Untuk mengalir rambut, campuran topeng satu sudu madu dan Secangkir susu, twist ke kulit kepala dan bilas setelah 15 minit.

Telur pilihan hebat buatan topeng rambut adalah telur yang mengandung banyak vitamin dan protein. Kedua memulihkan rambut yang rosak dan membantu sihat, lembut dan bersinar, mencegah rambut memecahkan dan memisahkan tips. Topeng: campuran telur dengan dua lima dapur minyak zaitun dan selepas suku jam bilas dengan air panas atau sejuk, tidak pernah air panas. Štenaste rambut anda telah merebak dengan mayones, anda zamešate dalam telur, terhadap mastnim untuk rambut anda campuran telur dan menambah jus lemon, rambut yang kering dan mencegah campuran dua telur-telur yang tidak sesuai, yang anda tambah dua sendok teh minyak biji rami, topeng biarkan selama satu jam. Untuk normal rambut yang butuh penjagaan, masukkan telur dua žličkama syampu, yang pada masa yang sama mencegah bau yang tidak menyenangkan.

Minyak untuk kering dan strannyh rambut minyak zaitun dan mengembalikan mereka Bersinar. Menggunakan minyak zaitun, sebaik-baiknya sejuk ditekan dari organik yang dihasilkan buah zaitun, seperti vitamin disimpan dalam proses ini. Minyak zaitun boleh diganti dengan kokosovim, minyak topeng, tapi itu adalah yang terbaik jika mereka dovajate panas (tidak panas), jadi rambut kemudian nalahno kering pengering rambut duduk di bawah pengering jika anda ada di rumah, atau mereka hanya bungkus dalam filem plastik yang membuat panas. Topeng: menyebarkan segelas minyak zaitun panas secara merata di rambut anda, kemudian berus perlahan-lahan. Tinggalkan topeng untuk setengah jam dan bilas dengan syampu lembut. Jika anda mempunyai yang sangat kering dan rambut yang rosak, anda boleh meninggalkan topeng di malam hari dan bilas di pagi hari, tetapi pastikan bahawa seluruh tempat tidur tidak akan menjadi berminyak – rambut boleh terbungkus handuk, jika anda tidak keberatan semasa tidur. Kesan yang baik juga campuran beberapa sudu minyak zaitun dengan dua eliamani madu, yang melegakan rastrigina dan kering kulit kepala, atau campuran dengan jus lemon, yang peduli untuk rambut berminyak.

Alpukat karena ia mengandungi banyak lemak sihat dan antioksidan kerja-kerja hebat pada rambut anda, penyelidikan menunjukkan bahawa alpukat menembusi jauh ke kulit daripada minyak lain (almond, minyak zaitun …) lebih baik kesan. Topeng yang dibuat alpukat digunakan segera atau hari berikutnya, sebagai alpukat dioksida di udara segar. Anda juga boleh menggunakan strawberi atau pisang bukan avocados atau akan datang kepada mereka. Topeng: Kulit dan mark alpukat, tambah minyak zaitun dan dua sudu madu, campuran sehingga campuran lancar. Ratakan melalui rambut dan bilas dengan syampu lembut setelah 20 minit. Jika anda memilih strawberry, meletakkannya bersama-sama dengan telur dan minyak zaitun campuran dalam blender sehingga anda dapat yang sesuai tebal pes, tetapi topeng ini begitu murah.