Topeng berkhasiat untuk kering, bosan rambut tanpa Bersinar

Rambut anda kering, bosan, merokok bebas, dan tidak ada yang nyata Bersinar? Adakah anda mempunyai jengkel dan kering kulit kepala? Kemudian anda sediakan rumah yang peduli topeng untuk kering, bosan rambut tanpa Bersinar. Bersedia di rumah berkhasiat topeng untuk kering, bosan rambut tanpa Bersinar, membuat madu dan minyak zaitun, akan menyuburkan rambut anda dan mengembalikan mereka Bersinar dan kelembutan.

Selepas pertama menggunakan anda akan merasakan perbedaan. Rambut akan menjadi wajar, lembut dan bersinar. Juga, kulit kepala akan tenang dan tidak akan jadi kering dan gatal-gatal. Rambut anda (jika anda shkodrani rambut) akan hidup baru, dikemaskini cara.

Mengapa?

Semasa dalam kosmetik hadir untuk masa yang lama. Kita boleh mengatakan bahawa sejak dahulu lagi. Ini berharga lebah produk mengandungi banyak nutrisi yang memberikan kesan positif rambut dan kulit – protein, vitamin dan mineral.

Hujung

Jika anda telah kering, bibir pecah-pecah boleh melumasi madu. Bibir cepat zacelile dan tentu saja akan hilang jika menahan, dan tidak polizali madu bibir indah .
Mari kita kembali ke kesan yang baik madu pada rambut.

Vitamin E membuat rambut yang indah, mengkilap, vitamin b menghalang kehilangan rambut dan menggalakkan pertumbuhan mereka. Antara mempunyai kerana kehadiran fruktosa, glukosa, dan folik kesan positif pada status Anda Kedrova.

tekak topeng untuk kering lelah rambut tanpa Bersinar (5)

Tetapi berhati-hati, semua ini boleh memberikan hanya benar-benar asli madu tanpa tambahan, yang hari ini, sayangnya, adalah sebahagian besarnya hadir dalam madu. Walaupun begitu, kau menemukannya di komersial rak. Oleh itu, saya cadangkan membeli hanya dari penjaga lebah yang menghasilkan sendiri madu, dan dia benar-benar percaya.

Mengapa minyak zaitun?

Minyak zaitun di samping argan minyak adalah salah satu daripada minyak yang mereka perlu berada di rumah untuk setiap wanita. Minyak zaitun adalah kaya dengan antioksidan dan vitamin a dan E, yang memelihara kering dan rambut yang kering. Minyak zaitun juga menekankan asli Bersinar rambut. Minyak zaitun mempunyai kesan positif pada kering, iritasi kulit kepala.

Persediaan peduli topeng untuk kering, bosan rambut tanpa Bersinar
Untuk menyediakan ini pelembab dan topeng berkhasiat anda akan memerlukan:

4 sudu minyak zaitun
2 sudu madu
Persiapan adalah sangat mudah. Mangkuk adalah sederhana minyak zaitun dan madu, dan semua bersama-sama gaul ke dalam campuran homogen.

Topeng berkhasiat minyak zaitun dan madu.

Rambut baik disikat, dan kemudian pada rambut dan kulit kepala berkhasiat topeng untuk kering, bosan rambut tanpa Bersinar madu dan minyak zaitun. Biarkan selama 30 menit. Anda juga boleh lagi. Maka topeng berkhasiat adalah baik untuk mencuci rambut dan mencuci rambut dengan tetap syampu untuk rambut anda.

Hujung
Aku menasihati rambut tidak umivate dengan air panas, karena air panas pada kulit kepala, hanya lebih izsušila. Mengapa? Air panas membuka liang pada kulit kepala dan oleh itu kulit kepala adalah hanya lebih kering dan jengkel. Jadi untuk mencuci rambut anda, gunakan lebih banyak air panas, bahkan lebih baik dingin. Ini trik yang aku percaya beliau).
tekak topeng-untuk-kering-letih-rambut-tanpa Bersinar (2) pertama peningkatan rambut saya anda akan merasa selepas pertama menggunakan penjagaan topeng untuk kering, bosan rambut tanpa Bersinar.

Tentu saja, jangan lupa yang indah dan unworn rambut, tinggi prestasi rambut syampu sesuai untuk jenis rambut anda juga diperlukan. Percayalah, apabila anda mencari yang sesuai syampu, dan balsem anda tidak perlu lagi, mencuci rambut anda setiap hari kedua atau ketiga akan menjadi masa lalu. Sejak aku gunakan syampu yang tinggi dan benar-benar cocok, rambut umiam sekali dalam 7-8 hari. Sebulan sekali, rambut saya akan membawa lebih banyak berkhasiat dan berkhasiat topeng dan rambut saya akan berkilat, kuat dan sehat.

Madu dan minyak zaitun boleh digunakan 1 kali sebulan atau seperti yang dikehendaki.